VÁLASSZON AZ ALÁBBI KERESÉSI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL

ÉTTEREM KERESÉS ÉS RENDELÉS NÉHÁNY LÉPÉSBEN


1. Lépés

Fontos tudni, hogy rendelni kizárólag eKözpont™ fiók regisztrációval lehetséges!

Éttermek böngészéséhez használja a fentebb lévő kereső mezőt, ahol írja be (település), hogy hol keres éttermet vagy hova szeretne rendelni.

2. Lépés

Keresés eredményének szűkítése a pontos cím megadásával: Utca és házszám.

Lehetősége van ezt a lépést kihagyni, ha csupán böngészni szeretne az éttermek közt és nem kíván rendelni! Amennyiben rendel és nem adott meg pontos címet így a kiszállító étterem visszautasíthatja a rendelést ha nem szállít az utólag megadott pontos címre!

3. Lépés

A keresés eredményét lentebb találja egy listában az éttermek nevével , címével és nyitvatartási idejével. Nincs más dolga mint választani és az étterem nevére kattintani.

Amennyiben az adott étterem rendelkezik házhozszállítással az átírányítás automatikus továbbküldi a rendelő felülethez. Ha még nem lépett be eKözpont™ fiókjával a rendelés nem lehetséges. Ezt bármikor megteheti a belépés menüpont alatt.

Kész

Az 1. 2. és 3. lépés teljesítése után böngészhet az éttermek között és rendelhet bármikor akár nyitvatartási időn kívül is. Rendelése az adott étterem feldogozásától kezdve és a megjelölt szállítási időn belül fog megérkezni. Rendelését nyomonkövetheti a profibeállítások menüpont alatt! Köszönjük, hogy minket választott! FoodOrigo.hu

Rendelés leadásához eKözpont™ fiók (regisztráció) szükséges!

eKözpont™ fiók létrehozás