FoodOrigo - Éttermi- és élelmiszerüzleti modul


A FoodOrigo modult éttermek és élelmiszert forgalmazó üzletek számára készítettük el, hogy a rendelések felvételét és éttermek esetében az asztalfoglalásokat segítse.

Hogyan működik?

Az étteremnek, illetve az élelmiszer üzletnek csupán az étteremmel, vagy bolttal kapcsolatos alapvető információkat kell feltöltenie a rendszerbe, így a lehetséges vásárlók máris látják az adott éttermet, vagy üzletet a FoodOrigo portálon.

Ezt követően az ételeket és termékeket kell a rendszerbe felvinni, beárazni és gyakorlatilag a rendszer máris kész a rendelések fogadására. Nagyjából 2-4 óra alatt üzembe állítható a rendszer.

Ekkor már rendeléseket is leadhatnak a vásárlók hasonlóan egy webáruházhoz. A rendelések beérkeznek a vállalkozáshoz, melyeket feldolgozva el lehet készíteni a csomagok összeállítását a kiszállításra, vagy az elvitelre.

Miért jó ez az vállalkozásnak?

A jutalék alapú rendszerekhez képest a FoodOrigo fix éves díja pár hét alatt megtérül, majd ezt követően további költséget nem jelent a cégnek.

A megrendeléseket a cégnek fizetik ki a felhasználók, nem kell egy pillanatig sem várni az elszámolással.

Ha a vendégek / vásárlók több rendelési felületről érkeznek, akkor a FoodOrigo egységesítheti a rendelési folyamatot, illetve erre a felületre irányítva a jövőben az érkező vásárlókat költséghatékonyan szolgálhatja ki a cég.

Ha jelenleg nem rendelkezik weboldallal, rendelési felülettel, akkor a FoodOrigo az adatok feltöltését követően azonnal és automatikusan létrehozza az étterem, vagy bolt webáruházát, rendelési felületét.

A létrehozott felületről tetszőleges terméknek, vagy ételnek a linkjét kiválaszthatja és elküldheti e-mailben a korábbi vendégeinek, vevőinek mint egy ajánlatot, vagy akár közösségi oldalára posztolhatja.

Természetesen ugyanezt a tejes étlappal, vagy kínálatával is megteheti, így gyakorlatilag egy digitális étlapot tud bármelyik cég küldeni az ügyfeleinek. Pl. napi-, heti menüztetés esetén nyomtatás nélkül, egyszerűen értesíthetőek az ügyfelek az aktuális ajánlatról.

Ennyi az egész?

Igen.

A regisztrációt követően tanácsadónk segít kitölteni a rendszert, és már csak a rendeléseket kell kiszolgálni!

Mit kell tennem, hogy nekem is legyen FoodOrigo felületem?

Töltsd ki az alábbi pár rovatot és munkatársunk felveszi veled munkanapokon 24 órán belül a kapcsolatot!

Név
Cégnév
Telefonszám
E-mail
Étterem/Élelmiszer üzlet
Weboldalad címe (ha van)